Project

Zicht op genieten

Leietop is uniek – zowel naar ligging, architectuur als woonbeleving. De architectuur is open en licht, de inrichting ruim en kwaliteitsvol en het adembenemend uitzicht over het groen en de Leie maakt van Leietop een van de mooiste locaties om te wonen.

Sublieme appartementen

Luxe appartementen met unieke panoramische verzichten, zonovergoten leefterrassen tot 145 m², dat is Leietop. Maak je keuze uit 2- of 3-slaapkamerappartementen, met terrassen tot 145 m².

Gelijkvloers met terras en tuin

Het gelijkvloers appartement biedt een ruim terras aan twee zijden van het appartement. Het terras mondt uit in de tuin.

2-slaapkamerappartementen

De open keuken en woonkamer gaan over in een leefterras met panoramisch verzicht. Doe het raam van de twee slaapkamers open en kom terecht op het zijterras.

3-slaapkamerappartementen

Een groot appartement met 3 slaapkamers, een ruime badkamer en aparte douchekamer, een open leefruimte met keuken. Met als kers op de taart een prachtig leefterras.

Dakappartement

Geniet van een magnifiek zicht op de Leie vanuit het 110m² dakappartement met 35 m² terras.

Groene omgeving

Leietop is rustig gelegen aan de Oude Leiearm in Deinze en verbindt de stad met de natuur. Het adembenemend uitzicht over het groen en de Leie maakt van Leietop een van de mooiste locaties om te wonen.

Ontdek de ligging

Subliem wonen aan

de Oude Leiearm in Deinze

Louis D'hondtstraat
9800 Deinze

T. 0800 59 309 - E. info@immogra.com