Ligging

Ervaar de charme van de Leie

Word wakker met zicht op de Leie, kom tot rust in het groen, woon op de mooiste locatie in Deinze, nabij stadscentrum en Brielmeersen. Leietop is rustig gelegen aan de Oude Leiearm in Deinze en verbindt de stad met de natuur. Het adembenemend uitzicht over het groen en de Leie maakt van Leietop een van de mooiste locaties om te wonen. Leietop, dat is zicht op genieten.

{"lat":50.9805397,"lng":3.5286309,"icon":"https:\/\/www.leietop-deinze.be\/assets\/Icons\/Map%20marker%20one%20broel%20map.svg?_=1658216334","content":"PHA+TG91aXMgRGhvbnRzdHJhYXQsIDk4MDAgRGVpbnplPC9wPg==","open":false},

Wonen in de Leiestreek

Deinze, hoofdstad van de Leiestreek en sinds 2019 officieel Het Land van Nevele, is daar een waar toonbeeld van. Het centrum versmelt naadloos met de rustgevende flora die de stad en de omstreken zo typeert. Net zoals de Leie trouwens, die zich lustig meanderend een kronkelweg door Deinze baant. Dat levert schilderachtige locaties op. Leietop is er zo eentje. Strategisch gelegen op één van Deinzes meest gegeerde locaties: aan de oevers van de oude Leiearm, op het kruispunt van zachte verstedelijking en natuurpracht. Werkelijk uniek.

Ontdek de resterende appartementen

Cultuur in de buurt

  • Kasteel van Ooidonk
  • Graanstokerij Filliers
  • Mudel (Museum van Deinze en de Leiestreek)
  • Astene-dreef en -sas
  • Vosselare Put
  • Vallei van de oude kale

Subliem wonen aan

de Oude Leiearm in Deinze

Louis D'hondtstraat
9800 Deinze

T. 0800 59 309 - E. info@immogra.com

Leietop maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op accepteren te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.